Vent venligst...

Hewlett Packard Enterprise Pakkeløsning med HP t5550

Forsiden / Computere & Tablets / Tynde klienter / Hewlett Packard Enterprise Pakkeløsning med HP t5550
For at se vore priser skal du være oprettet som kunde: Er du allerede oprettet som kunde skal du logge ind.

Hewlett Packard Enterprise Pakkeløsning med HP t5550
tynd klient (ENERGY STAR)

Varenr.: BXR246AA5

HP t5550 tynd klient (ENERGY STAR); HP Compaq LA2306x 23" LCD-skærm med LED-baglys; HP integreret driftscenter til ultraslank desktop og tynd klient (XR246AA,XN375AT,LH526AA)
  • Monitor Ja
  • Processor OTHER
  • Memory 512MB
  • OS Windows Embedded CE 6.0
  • Storage 0MB
Forventes på lager 22-11-2017
Beskrivelse

Produktbeskrivelse

Enkel opsætning. Smart design. HP t5550, der er designet som en traditionel pc, har præinstalleret CE 6.0, som giver en kendt grænseflade, samt HP Easy Tools-udvidelser til nem opsætning og installation.

Vigtige egenskaber og fordele

    Den tynde HP t5550 klient har ekstra funktioner, som gør det nemt og enkelt at installere og bruge den. HP t5550 er ideel til klientvirtualisering, hvor der er brug for ældre porte, Citrix ICA, Remote Desktop Protocol (RDP), terminalemulering, Windows Media Player, Microsoft Office-fremvisere og grundlæggende webbrowsing. Og med Windows CE 6.0 præinstalleret får du filfremvisere til Microsoft Office 2003 - Word, Excel, og PowerPoint - via genveje i menuen Start. Få traditionel pc-ydelse og multimedieafspilning, og brug mindre strøm. ENERGY STAR®-mærkede konfigurationer er med til at reducere strømforbruget. HP t5550, der er designet under hensyntagen til miljøet, er EPEAT®-registreret og BFR/PVC-fri [k1]. HP t5550 kombinerer et smart design med indbygget effektivitet.
  • Få den nyeste skærmteknologi med indbygget understøttelse af to digitale skærme, eller brug eksisterende analoge skærme vha. den medfølgende DVI-I til VGA adapter. Standardkonfigurationer omfatter 6 USB 2.0 stik (to sidder i et sikkert USB-rum), en seriel port, en parallel port samt holder til lysnetledning. Og du kan nemt montere HP t5550 bag en skærm eller på væggen med HP QuickRelease [k2], så den også kan bruges på steder med begrænset plads. Med HP's tynde klienter kan du gemme kritiske data og applikationer på en sikker central server og styre adgangstilladelserne med lokale bruger- og administratorkonti eller tilføje smart cards, som giver større sikkerhed. Du kan også bruge førende "connection brokers" i forbindelse med HP t5550, som giver nem og hurtig adgang til mange forskellige virtuelle desktopløsninger. Du får mange års pålidelig brug med solid-state-designet og standardarkitekturen på HP's tynde klienter.
  • Få det største udvalg af klientvirtualiseringsteknologier til tilslutning til eksterne applikationer og desktops, herunder det nyeste fra Microsoft, Citrix og VMware med HP Easy Tools. Dette nye sæt guidebaserede værktøjer hjælper administratorerne gennem den indledende opsætning og konfiguration og indeholder enkle og effektive installationsmuligheder. Med en HP t5550 tynd klient på skrivebordet hjælper HP’s dokumenterede portefølje af desktop-til-datacenter hardware, software og services dig med at skabe en tynd databehandlingsløsning, som giver nemmere brugerløsninger. HP's tynde klienter er dækket af HP's globale service og support via vores net af 50.000 teknikere i mere end 100 lande. Du kan også vælge en udvidet garanti blandt vores mange HP Care Pack Services, så produktet er endnu bedre beskyttet [k3].
Selvom vi gør vort bedste for at give fyldestgørende information, så er billederne kun vejledende, og selve varen er ikke nødvendigvis 100% identisk med det viste billede. Produkter kan være vist med ekstraudstyr der ikke er inkluderet eller i andre form- og farvevarianter. Hvis der er forskel mellem produktoverskrift, beskrivelse og billede, så er det produktoverskriften som gælder. Hvis du er i tvivl, så kontakt os gerne. Vi tager forbehold for trykfejl, ændring af priser og specifikationer uden varsel.