Vent venligst...

Hewlett Packard Enterprise trådløs lyd

Forsiden / Computer Komponenter / Audio / Hewlett Packard Enterprise trådløs lyd
For at se vore priser skal du være oprettet som kunde: Er du allerede oprettet som kunde skal du logge ind.

Hewlett Packard Enterprise trådløs lyd

Varenr.: QF299AA#ABB
EAN: 886111912070
Ekspertanmeldelser: 2 anmeldelser

Din musik, der, hvor du vil have den – trådløst.
  • Type PC Højttalere
Forventes på lager 27-11-2017
Beskrivelse

Produktbeskrivelse

HP Wireless Audio forvandler en hvilken som helst pc(1) til et fuldt integreret lydsystem. Den samme avancerede lyd sendes til fire forskellige steder i dit hjem.

Vigtige egenskaber og fordele

    Ukomprimeret stereolyd. Ingen forsinkelse. Ingen interferens. Avanceret trådløs forbindelse på 2,4 GHz. Takket være HP Wireless Audio lyder musik, film og spil fuldstændig fantastisk.
  • Omdan din pc (1) til et vaskeægte hjemmelydsystem. Få det lige der, hvor du vil. HP Wireless Audio streamer den samme ukomprimerede lyd til fire forskellige steder i hjemmet – endda også udenfor! Der er ingen forsinkelser eller forvrængninger fra rum til rum.
  • HP Wireless Audio kan tilsluttes ved hjælp af nogle få, enkle trin. Denne avancerede software er så brugervenlig, at den automatisk "ser" dine højttalere og knytter dem sammen. Det var det. Sæt det sammen, og glem det! Du skal aldrig tilslutte dem igen.
  • HP Wireless Audios eksklusive teknologi fremhæver alle detaljerne i dit KleerNet Ecosystem. Eller tilslut andre højttalertyper til den første modtager, der har fire stik: 2 analoge, 2 digitale(2).
  • HP Wireless Audio streamer din underholdning op til 30 m i alle retninger – utroligt! Denne svimlende afstand gælder også gennem vægge og lofter, rundt om hjørner og endda gennem vinduer (hvem sagde fest ude på terrassen?)(3).

Inkluderet i leveringen

    Sender; Modtager; Strømadapter; Brugervejledning; Cd med software; Garanti
Selvom vi gør vort bedste for at give fyldestgørende information, så er billederne kun vejledende, og selve varen er ikke nødvendigvis 100% identisk med det viste billede. Produkter kan være vist med ekstraudstyr der ikke er inkluderet eller i andre form- og farvevarianter. Hvis der er forskel mellem produktoverskrift, beskrivelse og billede, så er det produktoverskriften som gælder. Hvis du er i tvivl, så kontakt os gerne. Vi tager forbehold for trykfejl, ændring af priser og specifikationer uden varsel.