Tom Indkøbskurv

Descom A/S er en af Danmarks førende it leverandører med et stort og bredt udvalg inden for alle de kendte kvalitetsmærker. Vi er full-service leverandør inden for hardware, software, serviceydelser, supplies og ergonomi mm.

Vores forretningskoncept er enkelt. Descom A/S ønsker altid at fremstå som Danmarks bedste it-leverandør med den bedste service, det største produktsortiment med den rigtige pris og med de rigtige kompetencer. Med vores passion for det vi laver, og vores professionelle tilgang sætter vi kunden i fokus. 

I et marked med kraftig udvikling er det vigtigt, at du som kunde vælger en leverandør som har forståelse for dine behov, og som kan vejlede og hjælpe i et centralt tæt samarbejde. Det kan vi i Descom A/S.

Vores kunder er førende virksomheder, organisationer og offentlige myndigheder i Danmark og resten af Norden.

Vi er mere end 40 talentfulde medarbejdere, heriblandt nogle af branchens mest erfarne eksperter, inden for vores område. Vi arbejder i et stærkt fagligt miljø og brænder for at levere værdiskabende resultater og ydelser til vores kunder.

Vi elsker det vi laver og drives af muligheden for at skabe værdi for vores kunder med fokus på rådgivende relationer, engagement og service. 

(+45) 7020 2555

descom@descom.dk

descom.dk

 

Brydehusvej 30

2750 Ballerup

 

Følg os på